Mytí kol

Autor: administrator <admin(at)server.cz>, Téma: Informace, Vydáno dne: 28. 01. 2008



Přesné znění podmínky uvedené v certifikaci: Možnost umytí kola, základní vybavení pro mytí kola

Popis nabídky: Přehled čistících prostředků speciálně určených pro kola a dalšího materiálního vybavení
objednávkové číslo výrobek - popis použití cena
bez DPH
(Kč)
cena
s DPH
(Kč)
Běžná cena
v obchodech
s DPH
(Kč)
01/M Cyklo Star
500 ml
rozprašovač 55,20 65,70 85
02/M Cyklo Star 1 l náhradní
náplň
63,30 75,30 99
03/M Cyklo Star
5 l
náhradní náplň 304,50 362,40 450
04/M Cyklo Star
10 l
náhradní
náplň
599,20 713 891
05/M myčka řetězu umytí
řetězu
735,30 875 975
06/M sada kartáčů čištění
komponentů
na kole
500 595 695
Povinné minimum – 1x Cyklo Star – 500ml, rozprašovač a 1x 1l láhev, náhradní náplň, kbelík, hadr, smetáček a přístup k vodě.

Doporučené plnění – především u větších zařízení, což jsou hotely a penziony s kapacitou 25 a více osob – 2x Cyklo Star 500ml, rozprašovač a 1x 5l kanistr, náhradní náplň. Pro komplexní umytí kola je vhodná myčka řetězu a sada kartáčů.

Komentář: Při jarních a podzimních vyjížďkách poměrně často dochází k situacím, kdy cyklisty překvapí nepřízeň počasí a v případě, že se jim podaří se před deštěm schovat a uchránit tak sebe a kolo, určitě ale nebudou čekat až uschne silnice a polní cesta. A právě při této cestě v mokrém terénu dojde k tomu, že i přes blatníky se nanese na kolo a na řetěz poměrně dost nečistoty. Kolo se může samozřejmě znečistit i v létě, a to především vrstvou prachu, která s mazivem na řetězu vytváří brusnou pastu (proto doporučujeme používat silikonová maziva, která méně „chytají“ prach).

Návod pro použití prostředků pro údržbu a čištění jízdních kol: Prostředek Cyklo Star naneste pomocí rozprašovače na znečištěná místa (přesmykače, převodníky, šlapky, rám). Na silně znečištěných místech doporučujeme prostředek rozetřít štětcem. Po cca 30 sec až 5 minutách opláchněte vodou. V případě velmi silného znečištění postup opakujte! Po ukončení práce doporučujeme jednotlivá místa konzervovat běžnými prostředky.